Over ons

Door jarenlange ervaring heeft De Haas PowerPort zich ontwikkeld tot dé specialist in scheepsdieselmotoren. Wij verzorgen de inbouw van complete motorinstallaties, verrichten service en onderhoud aan dieselmotoren, generatoren en keerkoppelingen en verkopen nieuwe en gebruikte scheepsdieselmotoren. En heeft u specifieke wensen, dan bespreken wij in overleg met u graag de mogelijkheden. 

Vanaf onze werf in Maassluis bieden we u constante, snelle service en kwaliteit en dat zeven dagen per week, 24 uur per dag. Onze doelstelling hierbij is simpel en doeltreffend: de motor van uw vaartuig(en) zo efficiënt mogelijk onder- houden en waar nodig repareren of (onderdelen) vervangen, zodat uw vaartuig zo snel mogelijk weer inzetbaar is. 

_Historie

De historie van De Haas gaat terug naar het jaar 1879.  Het doel is alles voor de klant te kunnen betekenen op het gebied van verkoop, uit- en inbouw, onderhoud en revisie van alle type scheepsdieselmotoren. Wij zijn gevestigd op de werf van De Haas Maassluis, dat al sinds 1879 een begrip is als ‘eerste scheepswerf richting de Rotterdamse haven’. In de ruim 134 jaar is er op deze werf veel veranderd, maar de kernwaarden zijn nog dezelfde als toen: vakmanschap, klantgerichtheid en liefde voor het vak. 

Door de combinatie van onze innovatieve, moderne bedrijfsvoering en het jarenlange vakmanschap van scheepswerf De Haas Maassluis heeft PowerPort zich in korte tijd op de kaart weten te zetten als een betrouwbare, solide organisatie en specialist op het gebied van scheepsdieselmotoren.

_Missie

De Haas PowerPort is een klantgerichte organisatie waarbij kwaliteit, service, kennis en ervaring hoog genoteerd staan. Wij zijn continu bezig met het verbeteren en innoveren van onze organisatie, zodat wij u als klant snel kunnen helpen en bovendien de beste kwaliteit kunnen garanderen.

_Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Gezien de aard van onze activiteiten is het niet meer dan logisch dat wij veel waarde hechten aan duurzaamheid. Veel van onze opdrachtgevers stellen hoge eisen op het gebied van milieubelasting en emissies. Bijna een vanzelfsprekendheid in deze tijd.

Duurzaamheid is bij PowerPort dan ook een manier van werken. Uiteraard voldoet onze werkplaats aan alle geldende milieueisen, maar we gaan véél verder. Zo werken we volgens de ISO 14001 norm en het cradle-to-cradle concept, waarbij we zoveel mogelijk recyclebaar materiaal toepassen.

In alle facetten van ons werk houden wij rekening met milieueffecten. Duurzaamheid draait immers zowel om mensen, materiaal, de omgeving als om techniek. In onze werkplaats wordt volop gewerkt met schone techniek, biologisch afbreekbare koelmiddelen en meer milieubesparende oplossingen.

Bij ons gaan milieu en efficiency dan ook hand in hand, waardoor maatschappelijk verantwoord ondernemen niet leidt tot een ongewenst effect op de prijs, maar juist tot effectiviteit.


24 uur per dag bereikbaar

__ Algemeen nummer + 31 10 590 39 39
van 8.00 tot 17.00 uur
__ Storingsnummer +31 6 20 32 10 10
van 17.00 tot 8.00 uur

_Onze Merken

Wij zijn gespecialiseerd in scheepsdieselmotoren en werken met de meest gerenommeerde merken. Bovendien beschikt De Haas PowerPort over gecertificeerde en ervaren monteurs, zodat wij u altijd snel en effectief kunnen helpen. 

Caterpillar

De grootste fabrikant ter wereld van motoren met middelhoog toerental en bovendien een van de grootste fabrikanten ter wereld van diesel- motoren met hoog toerental, met nominale waarden leverbaar van 54 tot 13 600 pk (40 tot 10 000 kW).

__ Ga naar de website

John Deere

John Deere heeft een uitstekende reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en duurzaamheid. Daarbij kan een John Deere gebruiker rekenen op een wereldwijde ondersteuning door middel van een zeer uitgebreid service netwerk.

__ Ga naar de website

Kohler

Kohler Power Systems levert diesel marine generator sets welke worden toegepast in de pleziervaart en de commerciële markt. De sets kunnen worden ingezet voor hoogwaardige toepassingen. Kohler Power Systems biedt een complete oplossing voor het parallel draaien van de generator sets aan boord van uw schip.

__ Ga naar de website

Nanni

Een Europese fabrikant ten dienst van de internationale markt. Pionier op de wereldwijde markt voor motoren, Nanni produceert zowel generatoren, van 3,5 kW tot 421 kW, en scheepsmotoren, 10-370 pk. Bovendien Nanni is een van de top drie merken voor marine inboard dieselmotoren in de wereld.

__ Ga naar de website

MTU

MTU is een toonaangevende fabrikant van grote dieselmotoren en complete aandrijfsystemen. Het assortiment is het breed en modern in de sector.

__ Ga naar de website