Service

_ One-stop-shop

De kracht van alle producten en diensten op één locatie; dat is wat De Haas PowerPort i.s.m. scheepswerf De Haas Maassluis u biedt. Korte lijnen besparen u tijd én geld. De bedrijven beschikken op één locatie over alle faciliteiten, kennis en kunde voor het onderhoud van uw vaartuig. 

De motorshop, grootte voorraad aan artikelen in ons eigen magazijn, kranen, een 100 ton Travelift en langshellingen voor vaartuigen tot 50 meter lengte en 750 ton. Tevens zijn wij AMD Dealer van de merken: CAT, John Deere, Kohler en Nanni. Ons one-stop-shopping concept is een unieke combinatie van het innovatieve karakter van De Haas PowerPort en de jarenlange traditie van De Haas Maassluis. De bedrijven kunnen samen al u wensen en behoeftes, omtrent uw vaartuig, realiseren.

De conclusie is dat de samenwerking tussen De Haas Maassluis en De Haas PowerPort u diverse voordelen biedt. Kortom:

_ Storingsdienst

Bij storing wilt u graag snel geholpen worden. De Haas PowerPort begrijpt dat als geen ander. Daarom staat onze storingsdienst dag en nacht, zeven dagen per week voor u klaar. Eén telefoontje naar ons storingsnummer en u krijgt een deskundige medewerker aan de lijn die ervoor zal zorgen dat u zo snel mogelijk wordt geholpen. 

Tussen 08.00 uur en 17.00 uur zijn wij bereikbaar op ons algemene nummer: (010) 590 39 39.
Het storingsnummer is bereikbaar van 17.00 uur tot 08.00 uur via: (06) 20 32 10 10

_ Magazijn

De Haas PowerPort beschikt over een grote voorraad aan onderdelen voor diverse type scheepsdieselmotoren. Hierdoor kunnen wij direct leveren en heeft u de producten binnen enkele dagen al beschikbaar op uw vaartuig. Mochten wij het niet op voorraad hebben, dan hebben wij als dealer het product, in 99% van de gevallen, de volgende dag in huis. De merken waarvan wij producten verkopen zijn: Caterpillar, John Deere, Kohler, Fleetguard, Donaldson, HENGST, MANN filters en dit is slechts een selectie van de merken die wij in ons magazijn hebben.

Producten die wij leveren:

Wilt u een bestelling plaatsen of een prijsopgave doen?
Mail dan naar info@powerport.nl.

24 uur per dag bereikbaar

__ Algemeen nummer + 31 10 590 39 39
van 8.00 tot 17.00 uur
__ Storingsnummer +31 6 20 32 10 10
van 17.00 tot 8.00 uur


__ Over Ons / Onze Merken

Service & onderhoud

De Haas PowerPort biedt u i.s.m. scheepswerf De Haas Maassluis de mogelijkheid tot one-stop-shopping. Alle faciliteiten en mogelijkheden voor uw vaartuig (tot een scheepslengte van 50 meter) aanwezig op één locatie. Wij leveren hier alle producten en diensten vanuit onze moderne en professionele scheepswerf in Maassluis. Wij bundelen de kracht van productkennis, kwaliteit en ervaring onder één dak, gecombineerd met de beste kwaliteit motoren, 24 uur beschikbaarheid voor eventuele storingen en een hoog serviceniveau. Hierdoor besparen wij u als klant tijd én geld.