Diensten

_Onderhoud

Powerport is AMD Dealer van de merken: CAT, John Deere, Kohler en Nanni. Het onderhoud van uw (kwaliteits)motoren belangrijk is belangrijk voor de prestatie en levensduur. Vandaar dat onze monteurs alle benodigde kennis en onderhoudsvoorschriften up to date hebben. De monteurs zijn ook na 16.30u te bereiken, om storingen te verhelpen. Zij weten als geen ander aan welke eisen uw motoren horen te voldoen en werken efficiënt en effectief.


Tevens kunt u ook een onderhoudscontract met ons afsluiten. In overleg met u wordt bepaald hoe wij de motoren gaan onderhouden. Regelmatig stuurt u ons uw draaiuren. Wij nemen contact met u op voor een afspraak voor het uitvoeren van het onderhoud. 

Wij bieden ook onderhoudscontracten aan, waarbij het onderhoud buiten de reguliere werktijden wordt uitgevoerd. Wilt u een onderhoudscontract, neem dan vandaag nog contact met ons op.

_Motorkeuring

Olieanalyse

Aan de hand van een olieanalyse kan worden gekeken of er in de olie slijtagedelen aanwezig zijn. 

De olie wordt afgetapt en opgestuurd naar het laboratorium. Hier wordt de olie uitgebreid getest op verschillende waardes: Koper, ijzer, lood, Aluminium, tinner etc.. Daarnaast wordt ook de conditie van de olie in kaart gebracht. 

Uiteindelijk krijgt u een rapportage van het onderzoek met indien nodig het daarbij behorend advies.

Endoscopie

De Haas PowerPort beschikt over de modernste endoscopen, waarmee wij de motor inwendig kunnen bekijken. Met een endoscopie wordt de motor inwendig gecontroleerd zonder dat deze geheel uit elkaar moet. Tijdens de endoscopie worden er foto’s genomen. De foto’s worden verwerkt in een rapportage.

Een endoscopie is een snelle en goedkope manier om de staat van uw motor vast te stellen. 

Uitlezen motoren

De Haas PowerPort beschikt over professionele apparatuur om uw motoren uit te lezen. Uw motor wordt uitgelezen door een deskundige monteur. Wanneer de motoren zijn uitgelezen krijgt u een uitgebreid rapport toegestuurd.

_Reparatie

Repareren van scheepsdieselmotoren is onze passie. Het maakt ons niet uit waar of wanneer, indien mogelijk op locatie of in onze eigen werkplaats. De monteurs van De Haas PowerPort zijn flexibel en gemotiveerd en voeren alle mogelijke werkzaamheden uit aan uw motor. 

_Revisie

Wij beschikken over alle faciliteiten voor het deskundig reviseren van uw motor. Na de revisie is uw motor volgens fabriek specificaties gereviseerd . Dit is een uitstekend alternatief wanneer u geen nieuwe motor wilt aanschaffen. Wij kunnen altijd vrijblijvend een offerte voor u maken. 

_Uit- en inbouwen

De Haas PowerPort beschikt over een ruime ervaring op het gebied van efficiënt en effectief uit- en/of inbouwen van motoren, keerkoppelingen en generator sets. 

Wij beschikken over moderne faciliteiten  zoals:


24 uur per dag bereikbaar

__ Algemeen nummer + 31 10 590 39 39
van 8.00 tot 17.00 uur
__ Storingsnummer +31 6 20 32 10 10
van 17.00 tot 8.00 uur

Service & onderhoud

De Haas PowerPort biedt u i.s.m. scheepswerf De Haas Maassluis de mogelijkheid tot one-stop-shopping. Alle faciliteiten en mogelijkheden voor uw vaartuig (tot een scheepslengte van 50 meter) aanwezig op één locatie. Wij leveren hier alle producten en diensten vanuit onze moderne en professionele scheepswerf in Maassluis. Wij bundelen de kracht van productkennis, kwaliteit en ervaring onder één dak, gecombineerd met de beste kwaliteit motoren, 24 uur beschikbaarheid voor eventuele storingen en een hoog serviceniveau. Hierdoor besparen wij u als klant tijd én geld.__ Over Ons / Onze Merken